Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Golden Kiss - natural spray

Márka: B.U.
A Golden Kiss illat a B.U. termékcsaládtól egy romantikus, virágos-gyümölcsös illat, amely tökéletesen illik azoknak a lányoknak, akik nem félnek megmutatni saját énjüket, és mindig mernek önmaguk… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Golden Kiss illat a B.U. termékcsaládtól egy romantikus, virágos-gyümölcsös illat, amely tökéletesen illik azoknak a lányoknak, akik nem félnek megmutatni saját énjüket, és mindig mernek önmaguk lenni. Ez az eredeti illat, körte, alma és bergamott keverékéből áll össze. Az illat testét jázmin szirmok, ibolya levelek és finoman érett szilva kombinációja alkotja. Az érzéki alapillatot vanília,pézsma és szantálfa zárja.

Összetétel

fej

alma, bergamott, körte

szív

jázmin, ibolya, szilva

Alapillat

vanília, pézsma, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc