Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cabotine - EDP

Márka: Gres
Cabotine egy virágos illat nőknek a márka Gres. Head képező parfüm mandarin, gyömbér és ilang-ilang. A szív a jele liliom, jácint, tubarózsa, pacsuli. Base körülöleli az illatát a szantálfa, a tibeti… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Cabotine egy virágos illat nőknek a márka Gres. Head képező parfüm mandarin, gyömbér és ilang-ilang. A szív a jele liliom, jácint, tubarózsa, pacsuli. Base körülöleli az illatát a szantálfa, a tibeti pézsma és feketeribizli. Azoknál a nőknél, akik spontán és azt szeretnék, hogy a figyelem középpontjába. Legyen egy szemet gyönyörködtető!

Az illat 1990-ben indítottuk.

Összetétel

fej

Calabriai mandarin, ázsiai gyömbér, ilang-ilang

szív

liliom, jácint, egyiptomi tubarózsa, pacsuli

Alapillat

szantálfa, pézsma tibeti, fekete ribizli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc