Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Gucci Bamboo - EDP 75 ml + testápoló 100 ml + golyós dezodor 7,4 ml

Márka: Gucci
A Gucci Bamboo aromája egy virágos-fás  női illat, amely a narancsvirág szelíd hangjait ötvözi a törékeny liliomok érzékiségével, hogy azonnal meglepjen minket az ylang-ylang virág finom… Leírás és paraméterek

Leírás

A Gucci Bamboo aromája egy virágos-fás  női illat, amely a narancsvirág szelíd hangjait ötvözi a törékeny liliomok érzékiségével, hogy azonnal meglepjen minket az ylang-ylang virág finom megjelenésével,  a csábító Tahiti vaníliával szemben.

 

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot

szív

ylang-ylang, Casablanca liliom, narancsfa virága

Alapillat

Tahiti vanília, szantálfa, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc