Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqua Allegoria Herba Fresca EDT

Márka: Guerlain
Az Aqua Allegoria Herba Fresca egy virágos gyümölcsös illat a Guerlain márkától a nők számára. A fejillatban friss ribizli, citrom, menta illatjegyei bontakoznak ki, a kompozíciót virágos tónusok,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Aqua Allegoria Herba Fresca egy virágos gyümölcsös illat a Guerlain márkától a nők számára. A fejillatban friss ribizli, citrom, menta illatjegyei bontakoznak ki, a kompozíciót virágos tónusok, gyöngyvirág, ciklámen kombinációja zárja.

 

Összetétel

Fej

ribizli, citrom

Szív

zöld tea, menta

Alapillat

gyöngyvirág, ciklámen

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc