Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aqua Allegoria Teazzurra - EDT

Márka: Guerlain
Az unisex illatú Guerlain Aqua All Teazzurra a klasszikus és a modern alapanyagokat ötvözi. A lédús gyümölcsök és a puha virágárnyalat kombinációja. Az illat friss citrusfélékkel nyitódik, majd finom… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az unisex illatú Guerlain Aqua All Teazzurra a klasszikus és a modern alapanyagokat ötvözi. A lédús gyümölcsök és a puha virágárnyalat kombinációja. Az illat friss citrusfélékkel nyitódik, majd finom százszorszépekké és jázminmá alakul, végül pedig pézsma- és kalónás hangulatú vanília egészíti ki. Az Aqua All Teazzura egy friss illat, kissé orientált.

Összetétel

fej

grapefruit, citrom, bergamott, yuzu

szív

százszorszép, tea, jázmin

Alapillat

Vanília pézsma calone

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc