Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Homme Ideal - EDT

Márka: Guerlain
L´Homme Ideális származó Guerlain egy fás-aromás illat férfiaknak. A felső feljegyzései citrus, narancsvirág és a rozmaring. Középtónusok képviseli tonkababból és a mandulát. A tényleges illat zárt… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

L´Homme Ideális származó Guerlain egy fás-aromás illat férfiaknak. A felső feljegyzései citrus, narancsvirág és a rozmaring. Középtónusok képviseli tonkababból és a mandulát. A tényleges illat zárt vetiver, cédrus és bőr.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

narancsvirág, rozmaring, citrusfélék

szív

Tonka bab, mandula

Alapillat

vetiver, cédrus, bőr

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc