Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Petite Robe Noire (2012) - EDP

Márka: Guerlain
A 2012 elején, a Guerlain elhatározta, hogy feléleszti debütált és ajánlat parfüm La Petite Robe víz Noire. La Petite Robe Noire Eau De Parfüm egy módosított szaga, amitől parfüm Thierry Wasser.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A 2012 elején, a Guerlain elhatározta, hogy feléleszti debütált és ajánlat parfüm La Petite Robe víz Noire. La Petite Robe Noire Eau De Parfüm egy módosított szaga, amitől parfüm Thierry Wasser. Ihlette az elegancia egy kis fekete örökkévalóság, parfüm sugároz párizsi elegancia és báj. Ez megnyitja a játékos és csillogó aromáit cseresznye, bergamot, piros bogyós gyümölcsök és a mandula. Szív ellenőrzött rózsa, édesgyökér és tea. Ánizs, tonkabab, vanília, írisz és pacsuli szagú alapját képezik.

Összetétel

fej

bergamot, mandula, cseresznye, piros bogyós gyümölcsök

szív

édesgyökér, rózsa, tea, taifa rózsa

Alapillat

ánizs, tonkabab, vanília, írisz, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc