Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Guess By Marciano For Men - EDT

Márka: Guess
Guess By Marciano For Men egy citrusos-fűszeres férfi illat, amely alkalmas minden alkalomra. A fejillat összetevői közé tartozik a bors, A szívillatban rejtőzik a tonik és végül az alapillatban… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Guess By Marciano For Men egy citrusos-fűszeres férfi illat, amely alkalmas minden alkalomra. A fejillat összetevői közé tartozik a bors, A szívillatban rejtőzik a tonik és végül az alapillatban elvarázsolja Önt a lédús madarin.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bors

szív

tonik

Alapillat

mandarin

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc