Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Happy For Men - EDC

Márka: Clinique
Egyedi, hűvös, modern illat. Ez egy vegyes érzelmek, amelynek célja a mindennapi viselet. Egy nélkülözhetetlen társ a férfiak lime, mandarin, yuzu és zöld árnyalatok a fejét parfüm rózsa, frézia és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Egyedi, hűvös, modern illat. Ez egy vegyes érzelmek, amelynek célja a mindennapi viselet. Egy nélkülözhetetlen társ a férfiak lime, mandarin, yuzu és zöld árnyalatok a fejét parfüm rózsa, frézia és a jázmin, a szív és a cédrus, a Földközi-ciprus és guajakgyantát fa tövénél, akkor nem csak egy jó kezdet, hanem üdítő és biztató.

Az illat 1999-ben indult.

Összetétel

fej

lime, mandarin, narancs, yuzu, zöld árnyalatok

szív

rózsa, frézia, jázmin

Alapillat

Cédrusfa, mediterrán ciprus, guajakgyantát fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc