Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Happy - EDP

Márka: Clinique
Clinique Happy egy elegáns és modern női illat, amit vidámság és kellemes hangulatot. Fej illat elrejti grapefruit, mandarin virág, babér és a citrusfélék. Szív dobog orchidea, frézia, gyöngyvirág és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Clinique Happy egy elegáns és modern női illat, amit vidámság és kellemes hangulatot. Fej illat elrejti grapefruit, mandarin virág, babér és a citrusfélék. Szív dobog orchidea, frézia, gyöngyvirág és rózsa. Minden szemlélteti mimóza, gyöngyvirág és magnólia. Ez a keverék a citrusfélék és a virágok egyszerűen nem tud ellenállni.

Az illat 1998-ban indult.

Összetétel

fej

piros grapefruit, mandarin virág, hegyi babér, citrusfélék

szív

orchidea, frézia, liliom, rózsa

Alapillat

mimóza, fehér liliom, magnólia

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc