Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aromatics In White - EDP

Márka: Clinique
Clinique Aromatics in White egy virágos friss illat, a tiszta szépséget, a csábítást és a természetet szimbolizálja. Az egyedülálló illatkészítmény pikáns borssal és az ibolya levelek gyengéd… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Clinique Aromatics in White egy virágos friss illat, a tiszta szépséget, a csábítást és a természetet szimbolizálja. Az egyedülálló illatkészítmény pikáns borssal és az ibolya levelek gyengéd jegyzeteivel nyílik meg. A szívillatban kibontakozik a pacsuli, csábító rózsa és mindezt narancsfa virágok tónusai egészítenek ki. A kompozíciót a gyengéd vanília, pézsma és borostyán kombinációja zárja.

Összetétel

fej

ibolya levél, labdanum, bors

szív

pacsuli, narancsfa virág, rózsa

Alapillat

vanília, pézsma, borostyán, benzoin

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc