Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Concentré D`Orange Verte - EDT

Márka: Hermes
A friss-citrusos illat, mint például a Hermès Concentré D´Orange Verte illata. A parfüm fejillatát narancs és borostyán uralja. A szívillat összetevői közé tartozik a pacsuli és a bazsalikom. Az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A friss-citrusos illat, mint például a Hermès Concentré D´Orange Verte illata. A parfüm fejillatát narancs és borostyán uralja. A szívillat összetevői közé tartozik a pacsuli és a bazsalikom. Az alapillatot a cédrusfa zárja. Ez egy uniszex illat, amely alkalmas férfiak és nők számára egyeltalán.

Az illat 2004-ben került a piacra.

 

Összetétel

fej

narancs, borostyán

szív

pacsuli, bazsalikom

Alapillat

cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc