Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Terre D´ Hermes - EDT

Márka: Hermes
A Terre D´ Hermès egy keleties-fás illat az olyan férfiaknak, akik képesek a hétköznapi dolgokban furcsa dolgokat felfedezni. A férfi, aki ezt az illatot viseli, minden pillanatban ellenállhatatlan,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (6):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

A Terre D´ Hermès egy keleties-fás illat az olyan férfiaknak, akik képesek a hétköznapi dolgokban furcsa dolgokat felfedezni. A férfi, aki ezt az illatot viseli, minden pillanatban ellenállhatatlan, érzéki és egyedi. A grapefruitból, borsból, vetiverfűből és cédrusfából álló illat megerősíti, hogy néha a kevesebb több.

Az illatot 2006-ban mutatták be.

Összetétel

Fej

grapefruit, bors

Szív

vetiverfű

Alapillat

cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc