Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Horizon - EDT 125 ml + tusfürdő 75 ml 

Márka: Davidoff
Itt van, messze a legyőzött pályától. Előttük a hegyek fekszenek a végtelen tájon, és megérintik az eget. A szél erős, rozmaring, bőr és véna csillogó szaga. Elfordul. Gyorsan és szabadon, ahogy a… Leírás és paraméterek

Leírás

Itt van, messze a legyőzött pályától. Előttük a hegyek fekszenek a végtelen tájon, és megérintik az eget. A szél erős, rozmaring, bőr és véna csillogó szaga. Elfordul. Gyorsan és szabadon, ahogy a sas felmászik a szikla és a szikla között. Nohama a földön pontosan tudja, hol van. Megállt a föld és a menny között, szabad volt. Itt akar lenni. A világ felfedezése - ez az a férfi, a Davidoff Horizon.

Összetétel

fej

narancs, rozmaring, gyömbér, grapefruit

szív

vetiver, kakaó

Alapillat
  szerecsendió, cédrus, bors, pacsuli, szezám
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc