Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hugo Iced - EDT

Márka: Hugo Boss
A  Hugo Iced egy  aromatikus illat a Hugo Boss márkától.   Friss, modern, energikus férfiak számára készült. Tökéletes illat a városba. Fő összetevői közé tartozik a menta és a tea. A szívillatban… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Hugo Iced egy  aromatikus illat a Hugo Boss márkától.  Friss, modern, energikus férfiak számára készült. Tökéletes illat a városba. Fő összetevői közé tartozik a menta és a tea. A szívillatban érezhető a boróka és keserű narancs. Az egész kompozíciót a vetiver édes illata zárja.

A parfüm 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

menta, tea

szív

boróka, keserű narancs

Alapillat

vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc