Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hugo Extreme - EDP

Márka: Hugo Boss
2016-ban ő vezette be a márka Hugo Boss férfi illat Hugo Extreme. Ez közé a buja, zöld és szag árad tisztaság és a harmónia. Az elején a rejtett zöld alma, akkor dolgozzon szerecsendió, üröm és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

2016-ban ő vezette be a márka Hugo Boss férfi illat Hugo Extreme. Ez közé a buja, zöld és szag árad tisztaság és a harmónia. Az elején a rejtett zöld alma, akkor dolgozzon szerecsendió, üröm és a levendula parfüm a szívben és a végén lenyűgözi őket balzsamos cédrus fenyők.

Összetétel

fej

zöld alma

szív

sagebrush, levendula, szerecsendió

Alapillat

cédrus, fenyő balzsam

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc