Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hugo XX Woman - EDT

Márka: Hugo Boss
A modern arcát illat Hugo XX szorosan kapcsolódik a fő összetevők - szag nem olyan gyakran használt - tiszta Basmati rizs. Hála neki, a teljes hang Hugo XX tisztán nőies és érett. „Az volt az álmunk,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A modern arcát illat Hugo XX szorosan kapcsolódik a fő összetevők - szag nem olyan gyakran használt - tiszta Basmati rizs. Hála neki, a teljes hang Hugo XX tisztán nőies és érett. „Az volt az álmunk, hogy inspirálja a nők Hugo XX finom női karakter, egy csipetnyi lázadás, ami, azt hiszem, sikerült összefognia virágos tónusok érzékenység a basmati rizs kíséretében bátor fás alap.” Will Andrews jegyzetek. „Ha kell kifejezni némi árnyékot, akkor lenne briliáns pezsgőt.”

Összetétel

fej

licsi

szív

Basmati rizs, jázmin, rózsa Samba

Alapillat

szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc