Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Instinct - borotválkozás utáni víz

Márka: David Beckham Kód: pDB002
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A bátorság és az energia tiszta koncentrációja. Az olasz bergamottnak köszönhetően az illatból áramlik a frissesség, eközben a narancs és a mandarin csillogó keveréke örömteli bevezető illatot alkot.
A kontrasztos összetevők váratlan és meglepő triója ennek az illatnak a szívében valóban modern illatanyag-keveréket eredményez. A fűszeres csillagánizs melegsége, a pikáns kardamon finom rezgése, valamint a jamaikai paprika erejének szokatlan provokációja feltárja a nem hagyományos és kompromisszum nélküli személyiség illatát. Érzelemkkel teli illatot kínál.
Most sor kerül az érzékiség hullámára, az  időtlen és ritka haiti vetiver és intenzív pacsuli formájában. Ezt az érzékiséget a fehér borostyán szelíd érintése hangsúlyozza ki. Ez az alapillat, amely meghatározza az elegáns férfiasságot.

Összetétel

fej

Olasz bergamott, narancs, mandarin

szív

csillagánizs, kardamom, szegfűbors

Alapillat

Haiti vetiver, pacsuli, fehér ámbra

Márka: David Beckham
A nagy labdarúgó-tehetség, David Beckham, aki 1975-ben született Londonban, az évek során a sportkampányok és a divat szimbólumok arcává vált. Első illatának előadása gyorsan teljesítette az elvárásokat, a sport frissességét és az eleganciát ötvözve. Bátor és energikus férfiaknak készült. A David Beckham márkanév alatt találsz egy szép választékot a férfi parfümökről, és ami még több - mindegyiknek van bájos női párja. David Beckham szaga tiszta és fényűző élményt ígér.
...több
David Beckham
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc