Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Nuit D´Issey - EDT

Márka: Issey Miyake
Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat. Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat. Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamott, grapefruit

szív

fűszerek, vetiver, fás tónusok, fekete bors, bőr

Alapillat

ébenfa, tömjént, pacsuli, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc