Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Classique - EDT

Márka: Jean P. Gaultier Kód: pJG006
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Élénk és merész, szikrázó és imádnivaló - ez a Classique női illat J.P.Gaultiera-tól.  A keleti-édes illat alkalmas a mindennapokra, amelyet teljes mértékben szeretne megélni. Valósítsa meg álmait a Classique bájos illatával.

Az illat 1993-ban került a piacra.

Összetétel

fej

narancsvirág,  bolgár rózsa

szív

mandarin, írisz, gyömbér

Alapillat

ámbra, vanília, ylang-ylang

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Jean P. Gaultier

Jean Paul Gaultier 1952-ben született Acueilben, Franciaországban. 1970-ben Pierre Cardin asszisztensként, majd Patou-nál kezdte pályafutását, de végül visszatért Pierre-be. 1976-ban bemutatta első kollekcióját. Bár francia volt, lenyűgözte London utcáit, nem pedig a romantikus párizst. Ez a tiszteletre méltó és tehetséges művész egy olyan illatgyűjteményt is mutatott, amely a szenvedélyt inspirálja és szexuális és varázsa. Parfümjei parfümjei extravagánsak és teremtményei is. Ezek az illatok nagyon fényűzőek és tekintélyesek a sikeres és sikeres emberek számára. A JPG minden érzékét élvezheti.

Tudjon meg többet Jean Paul Gaultierről a magazinunkban .

Jean P. Gaultier
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc