Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Scandal A Paris - EDT - TESZTER

Botrány! Pontosan ezt eredményez ez az illat, amikor kipróbálj a Jean Paul Gaultier divatház illatát. Bárhol is jelenik meg, azonnal lenyűgöz mindenkit, minden figyelem Önre irányul majd. Titokzatos,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Botrány! Pontosan ezt eredményez ez az illat, amikor kipróbálj a Jean Paul Gaultier divatház illatát. Bárhol is jelenik meg, azonnal lenyűgöz mindenkit, minden figyelem Önre irányul majd. Titokzatos, magabiztos és csábító lesz, és azonnal a figyelem középpontjába kerül. 

Gyümölcsös-virágos illat, amely olyan nőnek alkalmas, aki nem fél, magára vonni a figyelmet. Mindössze három összetevő tökéletes kombinációját tartalmazza, amelyből fokozatosan kibontakoznak a körte, jázminnal és méz illatjegyei.

A parfüm 2019-ben került a piacra.

Összetétel

Fej

körte

Szív

jázmin

Alapillat

méz

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc