Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Still - EDP

Márka: Jennifer Lopez Kód: pJL002
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Még Jennifer Lopez egy illat, amely rögzíti az érzéseit egy nő, aki megpróbálja megtalálni a saját énje. Meglepő és rezgő hangot kedvéért komplement fűszeres fehér bors, mandarin pezsgő és természetes aroma Earl Grey tea. Ez kiemeli egy csokor virágot a frézia, rózsa, a jázmin és a narancsvirág. Az egész kompozíció befejezi szantálfa, pézsma és borostyán.

Az illat 2003-ban indult.

Összetétel

fej

kedvéért, fehér bors, mandarin, Earl Grey tea

szív

frézia, lonc, rózsa, jázmin, narancsvirág

Alapillat

szantálfa, pézsma, borostyán

Produkt je také v sekcích

Márka: Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, egy tehetséges művész, 1970-ben született a Bronxban. Apja számítógépes programozóként és anyáként dolgozott óvodai tanárként. Jennifer Lopez énekes, író, táncos és divattervező. Ez tele van energiával és lelkesedéssel. Van egy varázslata, amit nem lehet utánozni. Nagy ambiciózus nő. Sok erőfeszítésre volt szükség a hírnév és az elismerés megszerzéséhez. A zene világából a film és a divat világába költözött. A ruháját megkülönböztető stílusban adta. A parfümök világában ösztönös és eredetiség ihlette őt. A parfümjei megütnek.
Jennifer Lopez
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc