Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Live Luxe - EDP

Márka: Jennifer Lopez
Szerelem a ritmus, a mozgás és az abszolút luxus volt az inspiráció létrehozásának ezt az illatot. „Live Luxe”, mondja Jenifer „ragadja pillanatok, amikor úgy érzem, teljesen felszívódik a szenvedély… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Szerelem a ritmus, a mozgás és az abszolút luxus volt az inspiráció létrehozásának ezt az illatot. „Live Luxe”, mondja Jenifer „ragadja pillanatok, amikor úgy érzem, teljesen felszívódik a szenvedély a tánc, ez a pillanat abszolút eufória és tökéletes, gátlástalan öröm.” Jenifer Lopez élő Luxe friss, édes, virágos gyümölcsös illat tele van élettel.

Összetétel

fej

körte, őszibarack, sárgadinnye

szív

citrusfélék, alma, szerecsendió, frézia, lonc

Alapillat

pézsma, vanília, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc