Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Juicy Couture - EDP

Márka: Juicy Couture
2006-ben elindította a márka Juicy Couture az első női illat, amit elnevezett azonos - Juicy Couture. Ez illat a kezdet kombájn gyümölcsös jegyek a bejelentés sárgabarack, sárgadinnye, alma, és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2006-ben elindította a márka Juicy Couture az első női illat, amit elnevezett azonos - Juicy Couture. Ez illat a kezdet kombájn gyümölcsös jegyek a bejelentés sárgabarack, sárgadinnye, alma, és megjegyzi, jácint és a szenvedély. A szív teljesen virágos illat és alapvetően rögzített értékes fa együtt pacsuli, vanília és karamell.

Összetétel

fej

alma, jácint, görögdinnye, sárgabarack, maracuja

szív

csípő, liliom, tubarózsa

Alapillat

ritka fa, pacsuli, karamell, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc