Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Lady Vengeance - EDP

Rockul şi romantismul stau la baza aromei Lady Vengeance de la Juliette Has A Gun. Aroma Ciprico Floral de este Inspire modernul Shakespear. CompUSA este şi din bergamot levănţică. În Inim torony… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Rockul şi romantismul stau la baza aromei Lady Vengeance de la Juliette Has A Gun. Aroma Ciprico Floral de este Inspire modernul Shakespear. CompUSA este şi din bergamot levănţică. În Inim torony SIMTECH Aroma de Trandafiri bulgăreşti şi marokkóiak, Iso E Super, pacsuli şi muskátlik. La Baza vannak ambroxán, vanilia şi MOZ.

Parfumul Lansat a fost în anul pe Piata 2006.

 

Összetétel

fej

bergamot, levănţică

szív

Trandafiri Bulgari Trandafiri marokkóiak, Iso E Super, pacsuli, geránium

Alapillat

ambroxán, vanilia, MOZ

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc