Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Girlfriend - EDP

Márka: Justin Bieber
Csak egy évvel az első illata elindítása után, Someday bemutatta Justin Bieber a barátnője parfümjének, és nem csak nekik. Virágos gyümölcsös illatú, és minden bizonnyal szívesen fogadja zenéjét és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Csak egy évvel az első illata elindítása után, Someday bemutatta Justin Bieber a barátnője parfümjének, és nem csak nekik. Virágos gyümölcsös illatú, és minden bizonnyal szívesen fogadja zenéjét és stílusát.

2012-ben indult.

Összetétel

fej

körte, eper, szeder, mandarin

szív

narancsfa, sárgabarack, jázmin, frézia

Alapillat

ambergris, muskus orchidea

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc