Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Fleur Fatale - EDP

Márka: Kim Kardashian Kód: pKK002
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Fleur Fatale virágos-fás aromája a távoli Keletre emlékeztető nők számára. Fekete ribizli, lédús bergamott és ibolya hangokkal nyílik. A szívben egy tea rózsa, írisz és bazsarózsa. Végül kibontakozik a szantálfa, a meleg borostyánvirág és a fehér pézsma. Ha gazdag és érzéki illatot keres, akkor a Flera Fatale megfelelő az Ön számára.

2014-ben indították.

Összetétel

fej

feketeribiszke, lila, bergamott

szív

tea rózsa, bazsarózsa, írisz

Alapillat

fehér pézsma, borostyán, szantálfa

Márka: Kim Kardashian
Kim Kardashian egy amerikai televíziós személyiség, színésznő és modell. 2009-ben belépett a parfümök világába illatgyűjtőjével, és hat parfümként mutatta be nekünk.

A legújabb parfüm megtalálható ajánlatunkban.

Kim Kardashian