Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Eau Kenzo Intense Pour Homme - EDT

Márka: Kenzo
Kenzo Kenzo L´eau Intense Pour Homme egy frissítő illat a modern ember számára. Hűtőközeg készítmények nyit friss lime mix együtt tengeri hangok és Yuzu. Az eredeti kompozíció hozzáteszi bazsalikom,… Leírás és paraméterek

Leírás

Kenzo Kenzo L´eau Intense Pour Homme egy frissítő illat a modern ember számára. Hűtőközeg készítmények nyit friss lime mix együtt tengeri hangok és Yuzu. Az eredeti kompozíció hozzáteszi bazsalikom, vetiver és cédrus.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

lime, tengeri tónusok, yuzuval

szív

bazsalikom

Alapillat

vetiver, cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc