Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L`Eau Par Kenzo - EDT TESZTER

Márka: Kenzo
Egyszerűség. Őszinteség. Ezt a két tulajdonságot képviseli a Kenzo. Az illat a tiszta frissesség ünnepe. Csillogó, modern, tiszta, ég kék, tökéletesen mérsékelt, távol az őrült zajtól. Elegáns,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):
Ajándék Minta Kenzo

Leírás

Egyszerűség. Őszinteség. Ezt a két tulajdonságot képviseli a Kenzo. Az illat a tiszta frissesség ünnepe. Csillogó, modern, tiszta, ég kék, tökéletesen mérsékelt, távol az őrült zajtól. Elegáns, jellegzetes illat, minden feleslegtől mentes. Kifinomult, őszinte harmónia. Könnyű illata az élet alapvető értékeit testesíti meg. Friss, élénkítő, áttetsző.

Az L´Eau Par Kenzo Pour Femme ugyanaz, mint az L´Eau Kenzo Pour Femme.

Összetétel

fej

zöld orgona, mandarin, nád, menta

szív

ibolya, bors, jázmin, fehér őszibarack, amaryllis, rózsa

Alapillat

vanília, cédrus

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc