Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hypnose - EDP

Márka: Lancome
A Hypnose   egy keleties- fás illat, melynek alapját a vanília, a vetiver és a golgotavirág alkotja. Egy hipnotikus erejű parfüm, melyet csak határozott nők tudnak viselni. A nőiesség és az érzékiség… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

A Hypnose  egy keleties- fás illat, melynek alapját a vanília, a vetiver és a golgotavirág alkotja. Egy hipnotikus erejű parfüm, melyet csak határozott nők tudnak viselni. A nőiesség és az érzékiség megtestesítője. A Hypnose parfümnek sok arca van. A viselője érzelmi állatotát és hangulatát követi, annak fügvényében vállnak az egyes alkotóelemek intenzívebbé. Egy illat, mely megérinti minden nő szívét, viselője sosem fogja megunni, sosem fog tőle megválni, mindig vissza tér hozzá.

Az illat 2005-ben került a piacra.

Összetétel

fej

golgotavirág

szív

tiszta vanília

Alapillat

vetiver

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc