Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Roma - EDT

Márka: Laura Biagiotti
A romák körében a keleti illatok. Ez tartalmazza az illata ősi Balsamo, akinek recept szerző megjelent a régi papirusz. A palack alakú ókori római oszlopok, csomagolva egy edénybe, mint a márvány egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A romák körében a keleti illatok. Ez tartalmazza az illata ősi Balsamo, akinek recept szerző megjelent a régi papirusz. A palack alakú ókori római oszlopok, csomagolva egy edénybe, mint a márvány egy könnyű sárgabarack színű. A Romo Laura Biagiotti kifejezte szeretetét az örök város, a város római, ahol élt és dolgozott, mivel a fiatalok.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, narancs, fekete ribizli

szív

jázmin, rózsa, lótusz, liliom, szegfű

Alapillat

szantálfa, cédrusfa, vanília, moha, pézsma, pacsuli, mirtusz

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc