Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Menu

CK One Gold - EDT

Márka: Calvin Klein
2016-ban a Calvin Klein márka bemutatta  CK One Gold illatot  férfiak és  nőknek egyaránt . Ez egy unisex illat,  lédús, frissés  fás illatok közé tartozik, amely inspirálja Önt az összetételével!… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

2016-ban a Calvin Klein márka bemutatta  CK One Gold illatot  férfiak és  nőknek egyaránt . Ez egy unisex illat,  lédús, frissés  fás illatok közé tartozik, amely inspirálja Önt az összetételével! Lépjen ki a sorból és merjen bátor lenni a CK One Gold illatával!

Összetétel

fej

üröm, bergamot, füge

szív

ibolya, jázmin, neroli

Alapillat

pacsuli, vetiver, guaiac fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc