Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK One Shock For Him - EDT

Márka: Calvin Klein
2011-ben Calvin Klein létrehozta a CK One Shock For Him céget, amely kiegészíti a CK One Shock For Her női változatát. Ez a keleti-fűszeres illat egyesíti a kivételes akkordokat, amelyek együttesen… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

2011-ben Calvin Klein létrehozta a CK One Shock For Him céget, amely kiegészíti a CK One Shock For Her női változatát. Ez a keleti-fűszeres illat egyesíti a kivételes akkordokat, amelyek együttesen hozzák létre ezt a férfias illatot.

Összetétel

fej

levendula, uborka, mandarin

szív

bors, bazsalikom, kardamom, illat

Alapillat

fás hangok, dohány, borostyán, pacsuli, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc