Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK One - tusfürdő

Márka: Calvin Klein
Ez egy könnyű frissítő illat, amelyet mind a nők, mind a férfiak számára terveztek. A CK One természetesen tiszta illat, azonos az új trendekkel. A CK One illata bevallja a személyiséget, és egyúttal… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Ez egy könnyű frissítő illat, amelyet mind a nők, mind a férfiak számára terveztek. A CK One természetesen tiszta illat, azonos az új trendekkel. A CK One illata bevallja a személyiséget, és egyúttal egy belsőleg megkülönböztetett csoporthoz fordul, amely e megközelítés alapján azonosítja magát. Ez egy frissítő keverék a pézsma és a gyümölcs hangokból erdei alapon.

Az illatot 1995-ben indították el.

Összetétel

fej
bergamott, kardamom, dinnye, papaya, ananász
szív

speciális jázmin-kivonat, ibolya, rózsa, szerecsendió

Alapillat

fehér pézsma, borostyán, tölgymoha

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc