Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CK One Shock For Her - EDT

Márka: Calvin Klein
CK One Shock For Her Calvin Klein keleties virágos illat, amely elsőként létrehozott unisex, hanem két illatanyagok - a nők és a férfiak esetében. A fej, virágos illat áll mák, a bazsarózsa és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

CK One Shock For Her Calvin Klein keleties virágos illat, amely elsőként létrehozott unisex, hanem két illatanyagok - a nők és a férfiak esetében. A fej, virágos illat áll mák, a bazsarózsa és golgotavirág. A szív elrejti jázmin, nárcisz, csokoládé, szeder és a végén a rozvoní pézsma, pacsuli, ámbra és vanília.

Fragrance indult 2011-ben.

Összetétel

fej

maracuja, mák, bazsarózsa

szív

jázmin, nárcisz, csokoládé, szeder

Alapillat

pézsma, pacsuli, ámbra, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc