Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Life Is Now For Her - EDT 30 ml + testápoló 2 x 50 ml

Márka: Mexx
Life Is Now For Her  a Mexx márkától egy virágos-gyümölcsös illat. Minden olyan nő és lány számára készült, akik szeretik a lédús gyümölcsök és a nemes virágok kombinációját. Miután egyszer… Leírás és paraméterek

Leírás

Life Is Now For Her a Mexx márkától egy virágos-gyümölcsös illat. Minden olyan nő és lány számára készült, akik szeretik a lédús gyümölcsök és a nemes virágok kombinációját. Miután egyszer kipróbálja ezt az illatot, már többé nem fogja akarni elengedni.

Az illat 2015-ben került a piacra.

Összetétel

fej

narancs, guava, körte

szív

írisz, jázmin, liliom

Alapillat

pézsma, vanília, cédrusfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc