Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Light Blue Sunset In Salina - EDT

Márka: Dolce & Gabbana
Friss virág és vízi illat a lányok és a nők - ez Light Blue Sunset Salina a márka Dolce & Gabbana. Illatok idézik nyáron megjelent jellegzetes meleget és energiát. Kényeztesse magát a buja hangok… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Friss virág és vízi illat a lányok és a nők - ez Light Blue Sunset Salina a márka Dolce & Gabbana. Illatok idézik nyáron megjelent jellegzetes meleget és energiát. Kényeztesse magát a buja hangok idézik úgy érzi, meleg nyarak.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

bor, ibolya levelek

szív

jázmin, narancs virág, sárga frézia

Alapillat

ámbra, pézsma, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc