Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  info[email protected] | +36 155 073 50
Menu

Wild Fruits - EDP TESTER

Márka: Mancera
A Mancera -ból származó gyümölcsök virágos-gyümölcsös illatúak mind a férfiak, mind a nők számára. A citrusfej Kumquat, citrom és grep. A szív lila, fekete ribizli, őszibarack, alma és más gyümölcsöt… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Mancera -ból származó gyümölcsök virágos-gyümölcsös illatúak mind a férfiak, mind a nők számára. A citrusfej Kumquat, citrom és grep. A szív lila, fekete ribizli, őszibarack, alma és más gyümölcsöt tartalmaz. A bázisnál cédrus és fehér pézsma érezhető.

Ennek az illatnak az orra Pierre Montale . A piac 2011-ben indult.

Összetétel

fej
citrus, kumquat, citrom, grep
szív
ibolya, gyümölcstermék, fekete ribizli, őszibarack, alma
Alapillat

cédrus, fehér pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc