Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Royal Marina Rubis - EDP

Márka:
Royal Marina Rubis parfüm ihlette az öröksége a francia királyi család. Mint Royal Marina Turquoise van Rubis a nőkre, akik szeretik a luxus érzését és a pompa. Ez önmagában emlékezteti palack vagy… Leírás és paraméterek

Leírás

Royal Marina Rubis parfüm ihlette az öröksége a francia királyi család. Mint Royal Marina Turquoise van Rubis a nőkre, akik szeretik a luxus érzését és a pompa. Ez önmagában emlékezteti palack vagy dugóval, amelynek célja a királyi koronát.

Inkább a kellemes érzéseket kényeztető provoníte alkalmazása után parfümöt. Fragrance zárva a királyi koronát egy virágos-gyümölcsös. Kezdődik guava, narancs és citrom. Belép a mimóza, pünkösdi rózsa, rózsa, napraforgó és a jázmin. Nemes „vér” fog bevezetni pézsma, ámbra és szantálfa, amely lezárja az egész illat.

Légy nemes hölgy, valamint a Royal Marina Rubis parfümöt, hogy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

guava, narancs, citrom

szív

mimóza, bazsarózsa, rózsa, napraforgó, jázmin

Alapillat

pézsma, borostyán, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc