Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mercedes-Benz Intense - EDT

Márka: Mercedes-Benz
Mercedes-Benz intenzív citrusos, fűszeres illat férfiaknak. A parfüm erősebb, mint az előző változat a Mercedes-Benz a férfiak. Friss ámbra dúsított cédrus a bőrén létrehoz egy egyedi és érzéki… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Mercedes-Benz intenzív citrusos, fűszeres illat férfiaknak. A parfüm erősebb, mint az előző változat a Mercedes-Benz a férfiak. Friss ámbra dúsított cédrus a bőrén létrehoz egy egyedi és érzéki aláírását. A bevezetés elősegítése citrus illat rakott zöld levelei ibolya. A szív jelenik intenzív bors, galbánum, az ibolya és a szerecsendió. A végén úgy fogja érezni, az illata cédrusfa, vetiver, pacsuli és a borostyán.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, mandarin, ibolya levelek

szív

bors, galbánum, ibolya, szerecsendió

Alapillat

cédrusfa, vetiver, pacsuli, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc