Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Look Up Now For Her - EDT

Márka: Mexx
Mexx márka képvisel egyedülálló illat Look Up Now For Her, amely tartozik a virágos-gyümölcs aromája. Hagyja magát elkápráztatta kombinációja gyümölcsös mandarin, őszibarack, szeder a bevezetőben.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Mexx márka képvisel egyedülálló illat Look Up Now For Her, amely tartozik a virágos-gyümölcs aromája. Hagyja magát elkápráztatta kombinációja gyümölcsös mandarin, őszibarack, szeder a bevezetőben. Szív aromák közé virágokat, különösen a jázmin, gardénia és a tubarózsa, és végül burkolta az illata a fa és érzéki vanília.

Összetétel

fej

mandarin, őszibarack, szeder

szív

tubarózsa, jázmin, gardénia

Alapillat

vanília, szantálfa, cédrusfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc