Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L`Eau Bleue - EDP

Márka: Miu Miu
A Miu Miu L´Eau Bleue virágos-zöld illat a nőknek. Az elegáns türkiz lombik és a körülvevő szerencse tökéletes napot biztosítanak. Az illat feje tisztán virágos, kréta kréta formájú. A szívben fehér… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Miu Miu L´Eau Bleue virágos-zöld illat a nőknek. Az elegáns türkiz lombik és a körülvevő szerencse tökéletes napot biztosítanak. Az illat feje tisztán virágos, kréta kréta formájú. A szívben fehér virágok, zöld tónusok, vad rózsa, jázmin koszos cseppekkel keveredik. A bázison a ritka acgala fa és pézsma terjed.

Az illatot 2016-ban indították el.

Összetétel

fej

a völgy liliomja

szív

fehér virágok, zöld tónusok, vad rózsa, jázmin, harmatcsepp, hedioné

Alapillat

fa acgala, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc