Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

White Musk - EDP

Márka: Montale
Parfém Montale Paris White Musk egy friss, tiszta illat férfiak és nők számára egyaránt. Az illat  gyengéd ibolyával nyílik meg, amely lassan átváltozik egy kellemes púderes illattá. White Musk… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Parfém Montale Paris White Musk egy friss, tiszta illat férfiak és nők számára egyaránt. Az illat  gyengéd ibolyával nyílik meg, amely lassan átváltozik egy kellemes púderes illattá. White Musk frissességet és könnyedség érzését kelti. 

Az illat 2007-ben került  a piacra.

Összetétel

fej

ibolya levelek

szív

ylang-ylang

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc