Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

My Burberry Black - EDP

Márka: Burberry
2016-ban a Burberry márka bemutatta legújabb női illatát - a Burberry My Black parfümöt. Orientális-virágos illat olyan nők számára készült, akik szeretik a luxust és a hosszan tartó illatokat! A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

2016-ban a Burberry márka bemutatta legújabb női illatát - a Burberry My Black parfümöt. Orientális-virágos illat olyan nők számára készült, akik szeretik a luxust és a hosszan tartó illatokat! A titokzatos ámbra, a pacsuli, a barack, a bódító rózsa és a jázmin tökéletes egyvelege.

Összetétel

fej

jázmin

szív

barack, rózsa

Alapillat

ámbra, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc