Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Air Du Temps (galamb) - EDT

Márka: Nina Ricci
L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök - minden módon világsiker. Úgy tervezték, hogy egy nő természetes,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

L´Air du Temps illat virágos-édes illat teljes a harmónia. Bármely életkorban jól kopott. A klasszikus illata francia parfümök - minden módon világsiker. Úgy tervezték, hogy egy nő természetes, kedves, fiatal jellegénél fogva, csábító és romantikus - ez egy illat, hogy „a forrás álmodik” miközben finom és kifinomult.

Az illat indult 1948-ban.

Összetétel

fej

szegfű, gardénia

szív

rózsa, jázmin

Alapillat

Firenzei írisz, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc