Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Nina - EDT

Márka: Nina Ricci Kód: pNR033
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Nina Ricci bevezeti a Nina varázslatos női illatát a világpiacon. Francia luxus, a báj, irgalom, szelídség és az érzékiség. Olyan illat, amely a varázslat hullámaként a legszebb érzelmekkel éli az élete valóságát. A palack Nina Ricci ház filozófiáján alapszik. Egy gyönyörű tárgy, amely minden alkalommal boldoggá tetszi a tulajdonosát, amikor a kezébe veszi. Olyan, mint egy csábító alma, amelynek egy nő sem tud ellenállni. Málnavörös kristály, ezüst levelekkel díszítve
  vésett logóval a világhírű divat- és parfümház jelképe. Virágos-gyümölcsös illat, kellemesen zavaró ígéretekkel és élményekkel teli.

Összetétel

fej

citrom

szív

bazsarózsa, zöld alma, praliné

Alapillat

alma fa, pézsma, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Nina Ricci

Az olasz Fashion Queen címke tökéletesen rögzíti Nina Ricci . A tervező elveszett egy igazán nagy darabot, mielőtt építette. Nőkre szabott és 19 éves korában a szabó szalonjának vezetője lett. 20 év után elkezdte a ruháit megtervezni és saját márkáját felállítani. Az elkötelezettsége, a divat iránti lelkesedése és az érzelem a részletekért szépen kapcsolódott. Körülvett a színek, vágások és formák világa. Csodálatos divatgyűjteményeket hoztak létre, amelyek nagy sikert arattak.

Nina Ricci a munkájába tudta elkészíteni az idejét, és a L´Air du Temps legendás illata, vagy az idő hangja látta a nap fényét. Ez az illat az volt, hogy bemutassa a reményeket és szenvedélyeket az emberek, akik a háborús szörnyű évek után jobb időket várnak, amit szintén egy csodálatos két-galambkristálypalack tervez. Nina Ricci parfüm lett a koncepció. Ezt követte más lélegzetelállító illatok, mint például Nina Ricci Premier Jour, Nina Ricci Nina, vagy Nina Ricci Love Párizsban, inspirálva Párizs vonzó hangulatából. Álom és jégeső.

Tudjon meg többet Nináról és sorsáról magazinunkban .

...több
Nina Ricci
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc