Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Premier Jour - EDP

Márka: Nina Ricci Kód: pNR016
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Premier Jour  „első nap-ot jelent”. A fejillata nagyon élénk és friss, a virágos szívillat és az alapillat érzéki és meleg. Exkluzív, romantikus és egyedi illat, amely felkelti a figyelmét. Ez egy kihívás a flörtölésre. Bárki, aki megérzi ezt az összetéveszthetetlen illatot, azonnal megfordul Ön után.

Az illat 2001-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, édes borsó

szív

orchidea, gardénia

Alapillat

pézsma, szantálfa, fás tónusok, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia

Produkt je také v sekcích

Márka: Nina Ricci

Az olasz Fashion Queen címke tökéletesen rögzíti Nina Ricci . A tervező elveszett egy igazán nagy darabot, mielőtt építette. Nőkre szabott és 19 éves korában a szabó szalonjának vezetője lett. 20 év után elkezdte a ruháit megtervezni és saját márkáját felállítani. Az elkötelezettsége, a divat iránti lelkesedése és az érzelem a részletekért szépen kapcsolódott. Körülvett a színek, vágások és formák világa. Csodálatos divatgyűjteményeket hoztak létre, amelyek nagy sikert arattak.

Nina Ricci a munkájába tudta elkészíteni az idejét, és a L´Air du Temps legendás illata, vagy az idő hangja látta a nap fényét. Ez az illat az volt, hogy bemutassa a reményeket és szenvedélyeket az emberek, akik a háborús szörnyű évek után jobb időket várnak, amit szintén egy csodálatos két-galambkristálypalack tervez. Nina Ricci parfüm lett a koncepció. Ezt követte más lélegzetelállító illatok, mint például Nina Ricci Premier Jour, Nina Ricci Nina, vagy Nina Ricci Love Párizsban, inspirálva Párizs vonzó hangulatából. Álom és jégeső.

Tudjon meg többet Nináról és sorsáról magazinunkban .

Nina Ricci
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc