Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Generation for Women - EDT

Márka: Playboy
Kölnivíz Generation származó Playboy márka jött létre egy generáció, amely mindig „online”, csatlakozik a hálózathoz, 24/7, és megosszák egymással tapasztalataikat a világ okostelefonokon és mindig… Leírás és paraméterek

Leírás

Kölnivíz Generation származó Playboy márka jött létre egy generáció, amely mindig „online”, csatlakozik a hálózathoz, 24/7, és megosszák egymással tapasztalataikat a világ okostelefonokon és mindig készen áll, hogy fél.

Ez az illat tökéletes azok számára, akik szeretik az élet tele van szórakoztató, pártok, klubok. Azoknak, akik a saját szabályait, és élni az életüket, ahogy akarnak.

Playboy Generation nők ellenállhatatlan illat, amely megnyitja édeskés cseresznye, mandarin és rózsaszín bors. Követve virágzás, gyümölcs virág szív illata jázmin, az ibolya és a málna. Lágy, érzéki bázis bezárja pézsma, cédrus és szantálfa.

Az ideális társ jön létre felek, ahol a szórakozás javában zajlik.

Ez az illat jött létre parfumérkou Juliette Karagueuzoglou IFF.

Az üveg design alakját formázza okostelefonok.

Playboy illatot Generation for Women egy új illat 2014-ben.

Összetétel

fej

mandarin, rózsabors, cseresznye

szív

málna, ibolya, jázmin

Alapillat

pézsma, szantálfa, cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc