Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pleats Please - EDT

Márka: Issey Miyake
Brand Issey Miyake indult 2012 női illat Pleats Kérem - ez egy virágos-gyümölcsös illat. Issey Miyake inspirálta redőzött anyag és élénk színek és továbbítja ezt a stílust ráncokba Kérjük parfümöt.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Brand Issey Miyake indult 2012 női illat Pleats Kérem - ez egy virágos-gyümölcsös illat. Issey Miyake inspirálta redőzött anyag és élénk színek és továbbítja ezt a stílust ráncokba Kérjük parfümöt. Redők Kérjük kiemeli a szín és a vitalitás, kizárólag az optimizmus alapja lányok és nők humorérzéke.

Összetétel

fej

körte

szív

bazsarózsa, borsó, indol

Alapillat

pacsuli, cédrus, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc