Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Infusion D`Amande - EDP

Márka: Prada
Infusion D´Amande od světoznámé značky Prada je sladká, orientální vůně pro muže i ženy - unisex. V úvodu se skrývá směs mandlí a otočníku, v srdci je skryta fazole Tonka a v závěru vůni zafixuje… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Infusion D´Amande od světoznámé značky Prada je sladká, orientální vůně pro muže i ženy - unisex. V úvodu se skrývá směs mandlí a otočníku, v srdci je skryta fazole Tonka a v závěru vůni zafixuje pižmo s anýzem.

Na trh byla uvedena v roce 2015.

Összetétel

fej

mandula, rotátor

szív

tonkababból

Alapillat

muskus, ánizs

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc